دکتر سیدمرتضی وجدان در جمع خبرنگاران افزود: طرح نسخهنویسی الکترونیکی بیمه سلامت اکنون در نیشابور به صورت آزمایشی در حال اجراست و تا پایان سال در شهرستانهای درگز، تربت حیدریه، بردسکن، چناران، تربت جام، فریمان و سرخس نیز اجرا خواهد شد.
وی ادامه داد: در قالب طرح نسخهنویسی الکترونیکی که از سال گذشته به اجرا درآمده، نسخه بیمار به صورت الکترونیکی از سوی پزشک صادر شده و خدمات پاراکلینیکی مانند داروخانه، آزمایشگاه، رادیولوژی و... طبق هماهنگیهای لازم انجام میشود.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی با بیان اینکه هم اکنون ۵۵ مؤسسه و مرکز درمانی در سطح شهرستان نیشابور نسخهنویسی الکترونیکی را اجرا میکنند، تصریح کرد: مطالبات پزشکانی که در این طرح مشارکت دارند و در راستای حذف دفترچههای کاغذی و پیادهسازی نسخهنویسی الکترونیکی گام برداشتهاند از سوی بیمه سلامت خارج از نوبت و به طور ۱۰۰ درصد پرداخت میشود.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگارما که وضعیت پرداخت مطالبات مؤسسات طرف قرارداد بیمه سلامت چگونه است، اظهار کرد: ۷۰ درصد مطالبات فروردین امسال دانشگاههای علوم پزشکی حدود ۳۰۰ میلیارد ریال، ۹۰ درصد مطالبات فروردین داروخانههای خصوصی، خیریهها و غیردانشگاهی به مبلغ ۱۲۳ میلیارد ریال، ۹۰ درصد مطالبات فروردین اسناد بیمارستانهای خصوصی و خیریه و غیردانشگاهی، ۹۰ درصد مطالبات فروردین اسناد دیالیزی خیریهها و غیر دانشگاهی و ۶۰ درصد مطالبات اردیبهشت ماه امسال داروخانههای خصوصی، خیریه و غیردانشگاهی در خراسان رضوی پرداخت شده که خوشبختانه با برنامهریزیهای انجام شده و احتساب ۴۵ روز زمان برای تبادل اسناد و رعایت قوانین مربوط، پرداخت مطالبات مؤسسات بیمه سلامت در خراسان رضوی به روز شده است.
دکتر وجدان شمار بیماران MS، پیوند کلیه، تالاسمی، هموفیلی و مزمن کلیوی بیمه شده را (بیماران خاص) نزدیک به ۷۰۰۰ نفر در خراسان رضوی اعلام کرد و گفت: بیشتر این بیماران دیالیزی و بیماران کلیوی هستند که تقریباً ۵۰ درصد آمار بیمهشدگان بیماریهای خاص هستند.
وی اضافه کرد: ۶۱۵۱ دفترچه صادره از ابتدای امسال مربوط به اتباع خارجی که شرایط اقامت در کشورمان را دارند بوده و از این تعداد ۶۰۸۵ نفر آنها آسیبپذیر و رایگان بیمه شدهاند.
منبع: روزنامه قدس
انتهای پیام/
نظر شما